Eten & drinken

‘t Stekkie in Rossum | Gezellig koffie- en theehuisje in Twente!

  • By
  • 5 maart 2019
  • Sticky
't Stekkie in Rossum - Allespruitennaarbuiten.nl

Als je het leuk vindt om te wandelen of te fietsen, dan is Twente de perfecte plek. Zeker met kinderen is het altijd een goed idee om te wandelen of fietsen in Twente, onderweg zijn er genoeg leuke plekken voor een pitstop. Een plek om te ontdekken, te picknicken of te spelen.. Een van die leuke plekken is ‘t Stekkie in Rossum.

‘t Stekkie in Rossum

't Stekkie in Rossum - Allespruitennaarbuiten.nl't Stekkie in Rossum - Allespruitennaarbuiten.nl‘t Stekkie is voor ons geen nieuwe plek en ondanks dat we er veel te weinig zijn, vinden we het wel een hele fijne plek. ‘t Stekkie is een oude boeren schuur in Twente, die is omgetoverd tot een prachtig plekje voor een kopje koffie (of een ander drankje) met wat lekkers. Als je hier bent, voelt het alsof je in the middle of nowhere bent. De perfecte uitvalsbasis om tot rust te komen tijdens een wandeling of een fietstocht.

De eigenaresse Lillian duikt iedere keer zelf weer de keuken in om wat lekkers. Het is dus elke dag weer een verrassing van welke lekkere taartjes je kunt genieten bij de koffie of thee. Van tompoucen tot gebak met vers fruit en zelfs de echte Twentse kleikloet’n.

't Stekkie in Rossum - Allespruitennaarbuiten.nl

't Stekkie in Rossum - Allespruitennaarbuiten.nl

Iedere dag geopend!

‘t Stekkie in Rossum is iedere dag geopend, tijdens alle seizoenen ben je hier van harte welkom. In de winter kun je lekker opwarmen bij de kachel in de schuur, terwijl je in de zomer lekker op het terras kunt zitten en kunt genieten van het prachtige uitzicht. Het is geen verrassing als alle zitjes hier vol zitten, maar ze doen er alles aan om toch nog een plekje te creëren.

Bij ‘t Stekkie is het er allemaal zo lekker gezellig en huiselijk, zo authentiek en vooral zo ontzettend mooi. Wij voelen ons hier meteen helemaal thuis en dit plekje is een van mijn grote dromen.. Op het Twentse platteland een heel mooi en fijn plekje creëren voor gasten. Zij hebben er een prachtig koffie- en theehuisje van gemaakt en wij komen hier graag!

't Stekkie in Rossum - Allespruitennaarbuiten.nl

Ook leuk voor kinderen!

Bij ‘t Stekkie is het niet alleen leuk voor de papa’s en mama’s, maar ook de kinderen kunnen zich hier een hele tijd vermaken. Achter de schuur staan schommels en een trampoline. Liever even een kijkje nemen bij de dieren? Dat kan ook! Zeg gerust even gedag tegen de de kippen, de schapel, de ezels of de hond.

Is iedereen uitgespeeld en uitgerust? Dan weer verder wandelen of fietsen door natuurgebied Roderveld, een bezoekje aan Hazevate Het Everloo mag dan eigenlijk ook niet ontbreken!

Meer informatie over ‘t Stekkie

Je vindt ‘t Stekkie aan de Hamsweg 1 in Rossum. Ze zijn dagelijks geopend, maar ze hebben geen vaste openingstijden. Wil je van te voren zeker weten of ze geopend zijn? Bel dan even met ze via 0541-625529! Meer informatie vind je op de website.

No Comments
Leave a Reply