Spelen

Het speelbos Het Hulsbeek in Oldenzaal | Klimmen, klauteren en spelen!

  • By
  • 18 april 2019
  • Sticky
Speelbos Het Hulsbeek - Allespruitennaarbuiten.nl

Het Hulsbeek in Oldenzaal is een fijne plek om buiten te zijn met kinderen. Hier kunnen ze spelen in het zand, ‘s zomers zwemmen in het recreatiemeer, ze kunnen er heel veel spelen, rennen en nog veel meer! Een van de leukste activiteiten hier is ongetwijfeld het speelbos Het Hulsbeek! Wij zijn hier al meerdere keren geweest en in ieder seizoen hebben we hier een heerlijke tijd.

Het speelbos op het Hulsbeek in Oldenzaal

Het speelbos op het Hulsbeek is leuk! Hier kunnen kinderen van alle leeftijden urenlang spelen, ontdekken, klimmen en klauteren. Er is een soort parcours uitgezet waar je allerlei obstakels tegenkomt. Je loopt van het ene obstakel naar het andere obstakel en onderweg is er genoeg ruimte om te rennen, te ontdekken en heel veel plezier te maken.

Speelbos Het Hulsbeek - Allespruitennaarbuiten.nl

Leuk voor elke leeftijd!

De obstakels variëren qua moeilijkheid, sommige zijn echt nog heel moeilijk andere obstakels kun je bijna geen obstakel noemen. 😉 Over het algemeen is het parcours (zelfstandig) goed te doen voor kinderen vanaf 5 a 6 jaar.. Maar met begeleiding van papa of mama kon zelfs onze dreumes van 1,5 jaar heel veel doen hier!

Er zijn leuke klimtoestellen waar je via verschillende obstakels over beekjes en water moet klimmen, er is een soort ‘mierennest’ van grote boomstammen, huisjes met glijbanen, tunnels waar ze door kunnen lopen, een plek waar de mooiste hutten worden gebouwd, een kabelbaan, schommels en nog veel meer. Tussen de obstakels door is er genoeg gelegenheid om te rennen, te spelen en natuurlijk te ontdekken!

Speelbos in Oldenzaal - Allespruitennaarbuiten.nl

Het Hulsbeek - Speelbos / Allespruitennaarbuiten.nl

Meer informatie over Speelbos het Hulsbeek

Je kunt het Speelbos het Hulsbeek het beste bereiken via P1 op het Hulsbeek in Oldenzaal. Wanneer je achter de peuterbadjes omhoog gaat, zie je de kabelbaan en vanuit daar kun je verder lopen. Je kunt eventueel ook parkeren bij P4.

Het speelbos is gratis toegankelijk tijdens de openingstijden van het recreatiepark. Houd er wel rekening mee dat je parkeerkosten moet betalen hier. Meer informatie kun je vinden op de site van het Hulsbeek.

Speelbos Het Hulsbeek - Allespruitennaarbuiten.nl

No Comments
Leave a Reply