Eten & drinken

Pannenkoekhoes De Stroper in De Lutte | Lekker eten na een wandeling

  • By
  • 9 maart 2019
  • Sticky
Pannenkoekhoes De Stroper / Allespruitennaarbuiten.nl

Aan de rand van het prachtige natuurgebied Egheria in Twente vind je Pannenkoekhoes De Stroper. Vanuit hier kun je starten met verschillende wandelingen en fietstochten; of leuker nog.. Zorg er voor dat je route hier eindigt, want het is altijd fijn om lekker te eten na een stevige wandeling of fietstocht. Wij komen in ieder geval altijd erg graag bij dit pannenkoekenhuis in Twente.

Wanneer je op pad gaat met kleine kinderen, dan is het altijd een goed idee om ergens pannenkoeken te gaan eten. Het zal niet de eerste keer zijn dat ik mijn kinderen stiekem chanteer met pannenkoeken. “Kom op, doorlopen! We zijn er bijna en dan gaan we pannenkoeken eten” Ik weet zeker dat ik dat wel eens heb gezegd tijdens de laatste loodjes van een wandeling die nét iets te ver was voor die kleine peuterbeentjes..

Toffe wandeling voor kinderen in de omgeving: De OERRR-Route in De Lutte

Pannenkoekhoes De Stroper in De Lutte

Pannenkoekhoes De Stroper is een plek waar wij als gezin regelmatig komen; met of zonder wandeling. We vinden het een gezellig pannenkoekenrestaurant, met fijne bediening, heerlijke pannenkoeken en het is er heel overzichtelijk met twee kleine kinderen. Eigenlijk hoef ik daar verder niks meer aan toe te voegen, toch? 😉

Pannenkoekhoes De Stroper / Allespruitennaarbuiten.nl

Leuke speelhoek!

Uit eten gaan met (kleine) kinderen is niet altijd een feestje.. Ik spreek uit ervaring. Een hongerige dreumes kan behoorlijk terror zijn en een peuter die lang moet stilzitten eigenlijk ook. Maar bij Pannenkoekhoes De Stroper is volop speelgelegenheid. Buiten is er een glijbaan en een trampoline (bonuspunten!) en binnen vind je er een soort houthakkershuisje waar ze in kunnen spelen. In die speelhoek vind je verschillende soorten houten speelgoed, boekjes en meer. En als de tafel wordt gedekt, krijgen de kinderen standaard een echte stropers-kleurplaat.. Wachten op een pannenkoek is dan opeens een stuk minder erg voor hongerige kindjes.

Pannenkoekhoes De Stroper / Allespruitennaarbuiten.nl

Heerlijke pannenkoeken!

De keuze is reuze! Een hartige pannenkoek of toch liever een zoete? Het maakt niet uit, want op de menukaart vind je heel veel verschillende soorten pannenkoeken. Daarnaast is er -naast de menukaart- regelmatig een Chef Special, zowel qua pannenkoek als soep.

Kinderpannenkoeken worden standaard geserveerd met een klein cadeautje en ik kies eigenlijk altijd voor De Houtwal, een heerlijke pannenkoek met geitenkaas, walnoten, abrikozen en nog veel meer lekkers. Liever geen pannenkoek? Je kunt hier ook kiezen uit een aantal vleesgerechten. En uiteraard ben je natuurlijk ook welkom voor alleen een drankje (met een stukje taart). Het is ook mogelijk om hier je pannenkoeken af te halen!

Meer informatie over Pannenkoekhoes De Stroper in De Lutte

Je vindt Pannenkoekhoes De Stroper aan de Bentheimerstraat 25 in De Lutte. Zij zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Dus je kunt hier niet alleen terecht voor het avondeten, maar zeker ook voor de lunch!

Ook leuk om te weten: Bij Pannenkoekhoes De Stroper zijn ook verschillende mogelijkheden om je kinderfeestje te vieren, bijvoorbeeld in combinatie met een echte heksenroute door het bos!

Meer informatie over dit pannenkoekenrestaurant vind je op de website.

No Comments
Leave a Reply