Over “Alle spruiten naar buiten”

Alle spruiten naar buiten is een online magazine voor ouders in Twente die graag naar buiten gaan. Hier vind je de leukste uitjes voor buiten: denk aan wandelingen, boerderijen, pluktuinen en fruittuinen, blotevoetenpaden, speeltuinen en nog veel meer! Daarbij horen natuurlijk ook leuke plekken om lekker te eten en te drinken en zelfs mooie accommodaties voor een onvergetelijk verblijf.

Alle spruiten naar buiten is een onderdeel van Maudgeniet.nl. Ik ben Maud en mama van twee kleine meisjes (Fenne en Saar) en samen gaan wij graag op pad. Van speeltuin tot dierentuin en van weekendjes weg tot vakanties. Echter zijn de meisjes en ik erg graag buiten te vinden en de we ontdekken steeds meer mooie en bijzondere plekjes in Twente. Zonde om deze toffe plekken en activiteiten voor kinderen in Twente niet te delen met andere papa’s en mama’s die er graag op uit gaan!

Heb jij tips en ideeën?
Ken jij een hele toffe plek om te spelen? Een boerderij waar we de lekkerste homemade taartjes en/of ijsjes kunnen eten? Een geweldige plek om te slapen? Een prachtig mooie pluktuin of een heel spannend blotevoetenpad? En is deze leuke activiteit voor kinderen ook nog eens in Twente? Misschien is het dan een hele leuke tip voor Alle spruiten naar buiten!

Als jij zo’n leuke plek in gedachte hebt, stuur ons dan gerust een mailtje op info@allespruitennaarbuiten.nl.

No Comments
Leave a Reply