Slapen

Landal De Hellendoornse Berg | Een vakantiepark midden in de natuur

  • By
  • 8 maart 2019
  • Sticky
Landal De Hellendoornse Berg / Allespruitennaarbuiten.nl

Wij zijn thuis gek op weekendjes weg en gaan dan ook regelmatig op pad. De ene keer wat verder weg, de andere keer vrijwel om de hoek, zoals bij Landal De Hellendoornse Berg. Dit vakantiepark ligt aan De Sallandse Heuvelrug en daarmee echt midden in de mooie natuur. Een heerlijke plek om even tot rust te komen, te spelen en vooral te genieten.

Slapen in een kinderbungalow bij Landal De Hellendoornse Berg

Met kleine kinderen vinden we het ideaal om alles bij de hand te hebben en zelf zo weinig mogelijk mee te nemen. In de kinderbungalow bij Landal De Hellendoornse Berg is vrijwel alles aanwezig. Een box, een kinderstoel, een wippertje, traphekjes en zelfs een aparte speelkamer met verschillende soorten speelgoed. Aan de speelkamer zit een badkamer speciaal voor de kindjes, met een extra lage wastafel en toilet, een commode en een babybadje. Allemaal in kinderstijl natuurlijk en ook in de woonkamer vinden we leuke dingen terug voor de kindjes, zoals lage stoeltjes, dieren-kussens op de bank en ganzenbord op de salontafel! En ook niet onbelangrijk: in de tuin staat een trampoline!

Landal De Hellendoornse Berg / Allespruitennaarbuiten.nl

Landal De Hellendoornse Berg / Allespruitennaarbuiten.nl

Van alles te doen op Landal De Hellendoornse Berg

Het fijne van een vakantiepark met kleine kindjes vind ik dat er op het park zelf al van alles te doen is. Als de jongste dan haar middagslaapje doet, kunnen we nog even ergens spelen met onze oudste dochter. Bij Landal De Hellendoornse Berg is gelukkig van alles te doen! Door het park vinden we verschillende speeltuintjes, waarvan een extra grote met airtrampoline en er is natuurlijk ook een indoor speeltuin met ballenbak. In de Bollo Club kunnen we het hele weekend mee doen aan verschillende activiteiten en uiteraard zijn we ook regelmatig te vinden in het zwembad. Glijden van de glijbaan, extra snel zwemmen in de stroomversnelling en spelen in het peuterbadje. In het weekend worden in het zwembad zelfs ouder-kind zwemlessen gegeven.

Landal De Hellendoornse Berg / Allespruitennaarbuiten.nl

Genieten in een prachtige omgeving!

De omgeving van dit Landalpark is echt prachtig en alleen daarom al de moeite waard. Vanuit het vakantiepark loop je zo De Sallandse Heuvelrug op en hier kun je prachtig fietsen, wandelen en spelen. Wij volgen twee wandelroutes voor kinderen: de route van Mies de Specht en natuurlijk de route van het Speelbos in Nijverdal. Tijdens beide wandelroutes moeten de kinderen bordjes volgen en in het speelbos kom je onderweg verschillende natuurlijke speeltoestellen tegen. Erg leuk! Of wat dacht je van het kabouterbos?

Leuke wandelroute in de omgeving: Het Speelbos in Nijverdal

Maar in de omgeving is natuurlijk nog meer te doen voor kinderen. Denk daarbij aan Avonturenpark Hellendoorn, De Flierefluiter (een hele toffe speeltuin en kinderboerderij in één) en Kinderboerderij Dondertman. Hoewel er gelegenheid is op het vakantiepark om te eten, zijn er in de buurt ook diverse kindvriendelijke restaurants.

Meer informatie over Landal De Hellendoornse Berg

Je vindt het vakantiepark aan de Tunnelweg 7 F in Haarle. Er zijn verschillende accommodaties en je kunt hier terecht voor een weekend, een midweek, een week of zelfs nog iets langer!

 

No Comments
Leave a Reply