Uncategorized

Kinderschatkaart Noordoost-Twente | Een overzicht met de leukste uitjes!

  • By
  • 28 april 2019
  • Sticky
kinderschatkaart twente - Allespruitennaarbuiten.nl

Wanneer het voorjaar er aan komt krijgen heel veel ouders weer een beetje kriebels. Kriebels om er op uit te gaan, lekker op pad met het hele gezin en niet meer hele dagen binnen hangen! Verschillende VVV’s in Noordoost-Twente hebben een hele toffe kinderschatkaart gemaakt, een ideaal overzicht voor de leukste uitjes in Twente!

Kinderschatkaart Noordoost-Twente

Op de voorkant van kinderschatkaart vind je Sammy de salamander. Hij laat jou alle leuke kinderactiviteiten zien, want er is echt altijd wel iets tofs te beleven in Noordoost-Twente!

Wanneer je de kinderschatkaart openslaat staan er heel veel leuke uitjes in, allemaal opgedeeld in verschillende categorieën. Toffe plekken om buiten te spelen, kinderboerderijen, vissen, midgetgolf en boerengolf, kindvriendelijke restaurants en ijssalons, leuke wandelingen en speurtochten en nog veel meer! Alle uitjes uit de categorie ‘Musea en Kinderactiviteiten’ vind je terug op de schatkaart op de achterkant. Zo zie je in een oogopslag welke leuke uitjes bij jou in de buurt zitten.

Speelbos Het Hulsbeek - Allespruitennaarbuiten.nl

Een aantal leuke uitjes uitgelicht

In totaal vind je hier meer dan 100 leuke tips en uitjes in deze kinderschatkaart, zo is er voor iedere leeftijd wel iets leuks te doen. Zelf doen wij regelmatig inspiratie op via deze kinderschatkaart voor een leuk dagje uit met ons gezin. Vooral de activiteiten voor buiten vinden we erg leuk, maar dat is vast geen verrassing. 😉 Een aantal van deze leuke uitjes met kinderen in Twente vind je natuurlijk ook op Allespruitennaarbuiten.nl!

Landgoed Kaamps - Allespruitennaarbuiten.nl

Meer informatie over de kinderschatkaart Noordoost-Twente

De kinderschatkaart kun je gratis ophalen bij een van de deelnemende VVV’s (De Lutte, Losser, Beuningen, Denekamp, Ootmarsum, Tubbergen, Oldenzaal). Extra leuk! Op de voorkant van de kinderschatkaart vind je plekken voor vijf stempels. Bij sommige activiteiten staat een stempelicoontje voor, neem je kinderschatkaart mee en vraag op de locatie om een stempel. Als je vijf stempels hebt, ga je naar een van de deelnemende VVV’s en daar kun je dan een klein cadeautje ophalen!

kinderschatkaart twente - Allespruitennaarbuiten.nl

No Comments
Leave a Reply