Spelen

Vies worden mag! | Leuke kinderoveralls voor het buiten spelen!

  • By
  • 27 april 2019
  • Sticky
De IJskuip - Allespruitennaarbuiten.nl

Ik kan wel honderd redenen opnoemen waarom het goed is als kinderen buiten spelen. Frisse lucht is gezond, buiten spelen stimuleert de grove motoriek en het concentratievermogen. Daarnaast voorkomt het overgewicht en bijziendheid en zo kan ik nog wel heel veel meer argumenten opnoemen.

Het leuke van buiten spelen vind ik vooral dat kinderen er zoveel creativiteit van lijken te krijgen. Waar onze meisjes binnen veelal speelgoed nodig lijken te hebben, kunnen ze zich buiten uren vermaken met een emmer water. Die ene emmer water heeft op zo’n middag heel veel doeleinden en de meisjes hebben een heerlijke middag. Ik hou er zo van!

Vies worden mag!

Het allerleukste van buiten spelen vind ik toch wel het vies worden. Het stampen in de waterplassen, helemaal zwart van het zand en zelfs nog zand in de luiers! Je weet zeker dat ze dan een leuke dag hebben gehad. Alleen die was, die vreselijke bergen was.. Wat heb ik daar een enorme hekel aan! Maar gelukkig is overal een oplossing voor..

De IJskuip - Allespruitennaarbuiten.nl

Toffe kinderoveralls!

Wij kregen een tijdje geleden kinderoveralls van Chick-a-dees.nl. En niet zo maar een overall, maar hele stoere roze overalls mét het logo van Alle spruiten naar buiten! De kinderoveralls zijn ideaal tijdens het buiten spelen. Je doet ze aan over de kleding die ze al aan hebben en daarmee voorkom je niet alleen vieze vlekken (zoals modder en die vreselijke grasvlekken!), maar ook slijtage-plekken! De kinderoveralls zitten best ruim waardoor de kindjes nog genoeg vrijheid hebben om te bewegen, te rennen en zelfs te springen!

Wij hadden deze toffe overalls aan tijdens een middagje naar de IJskuip in Denekamp. Maar ze zijn niet alleen leuk en handig op de boerderij, maar ook wanneer je gaat spelen in het bos. Of in de zandbak. Of gewoon in de speeltuin na een regenbui.

HANDIG! Wij kozen voor twee behoorlijk felle kleuren en die vallen best wel heel erg op in een speeltuin. Dus jij kunt lekker ergens relaxen op het terras, terwijl jouw kindjes spelen. Nieuwsgierig hoe het met de kindjes gaat? Gewoon even zoeken naar iets wat knalroze is en beweegt en je hebt in no-time je kinderen weer terug gevonden!

kinderoveralls - Allespruitennaarbuiten.nl

No Comments
Leave a Reply