Slapen

Vakantiewoningen Erve Scholten in Hezingen | Slapen op een boerderij!

  • By
  • 28 maart 2019
  • Sticky
Erve Scholten - Allespruitennaarbuiten.nl

Wanneer je in Twente bent voor een weekendje weg of een vakantie, dan mag een bezoekje aan een boerderij natuurlijk niet ontbreken. Wil je jouw verblijf in Twente nog leuker maken, dan ga je gewoon slapen op de boerderij! Trouwens ook erg leuk als je -net als ik- in Twente woont en dichtbij huis gewoon even een vakantiegevoel wilt hebben. 🙂 Wij sliepen een nachtje in de Schaapskooi bij Erve Scholten in Hezingen, wat een heerlijke plek!

Vakantie op de boerderij bij Erve Scholten

De vakantiewoningen van Erve Scholten liggen in Hezingen, een kleine buurtschap dichtbij de dorpjes Vasse en Ootmarsum. Wanneer je het erf op rijdt, loeien de koeien je tegemoet en zie je vervolgens drie vakantiewoningen. De drie vakantiewoningen staan niet dicht op elkaar, waardoor je alle vrijheid, rust en ruimte hebt. Verder vind je hier natuurlijk de stal met koeien en zelfs een klein speelgedeelte met een wipwap en een trampoline. Wij werden hartelijk ontvangen met koffie en krentewegge. Het is altijd mogelijk om even een kijkje te nemen bij de koeien in de stal, maar er zijn ook mogelijkheden voor een rondleiding. Hartstikke leuk!

Erve Scholten - Allespruitennaarbuiten.nl

Erve Scholten - Allespruitennaarbuiten.nl

Slapen in een schaapskooi

Tijdens ons verblijf slapen wij in de Schaapskooi, een vakantiewoning waar je kunt verblijven met maar liefst 10 personen! De vakantieboerderij is een monumentaal pand, niet zo groot en daardoor juist heel knus en gezellig ingericht. Door het vele hout in de schaapskooi heeft het een hele natuurlijke en rustige uitstraling.

Beneden vind je de woonkamer met het zitgedeelte en een eethoek. Ook vind je hier een keukenblok waar je zelf de lekkerste maaltijden in elkaar kunt flansen, een badkamer met douche en toilet en buiten is nog een terras. En verrassing.. Achter de houten deurtjes in de woonkamer vind je hier zes bedstedes!

Boven vind je een grote open ruimte die is opgedeeld met een tussenwand. Hier staan twee tweepersoonsbedden, is er zelfs nog ruimte voor campingbedjes en vind je om het hoekje een prachtig mooi bad.

Schaapskooi Erve Scholten - Maudgeniet.nl

Schaapskooi Erve Scholten - Maudgeniet.nl

Zo veel moois te ontdekken in de omgeving!

De omgeving van Erve Scholten is ontzettend mooi. Ga wandelen in natuurgebied Springendal, geniet van een High Tea bij Theehuis Dennenoord of bezoek het stadje Ootmarsum. Voor pannenkoeken ga je naar Watermolen Bels, wanneer de kinderen willen spelen is Speeltuin Morskieft perfect en ook kun je een van de dierentuinen in Duitsland bezoeken. Liever iets actievers? Ontdek de omgeving met een mountainbike, ter paard of vanuit een kano.

Meer informatie over de vakantieboerderijen op Erve Scholten

Je vindt Erve Scholten aan de Hooidijk 49 in Hezingen (dichtbij Vasse). In totaal zijn hier drie verschillende vakantiewoningen waar je allemaal met grote groepen kunt verblijven. Voor meer informatie en/of reserveringen ga je natuurlijk naar de website van Erve Scholten.

vakantieboerderij Twente - Allespruitennaarbuiten.nl

No Comments
Leave a Reply