Contact met Alle spruiten naar buiten

Alle spruiten naar buiten is een online platform voor papa’s en mama’s in Twente die graag met hun kinderen naar buiten gaan. Op deze site vind je de leukste uitjes en plekjes om naar buiten te gaan. Hier vind je wandelingen voor kinderen, toffe boerderijen, de mooiste pluktuinen en fruittuinen, blotevoetenpaden, speeltuinen, dierentuinen en nog veel meer! Uiteraard

Maar ook leuke plekken om te eten en te drinken, het liefste in de natuur of dichtbij een leuke speelplek. En wat dacht je van de mooiste accommodaties in Twente om met je gezin te overnachten?

Tips en ideeën zijn altijd welkom!

Ken jij een de allerleukste plek om te spelen? Een boerderij waar we echt in contact kunnen komen met de dieren? De mooiste accommodatie midden in het bos om te slapen? Een pluktuin met de mooiste bloemen of een heel spannend blotevoetenpad? En is deze leuke activiteit voor kinderen ook nog eens in (of dichtbij) Twente? Misschien is het dan een hele leuke tip voor Alle spruiten naar buiten! Laat het ons dan gerust weten via info@allespruitennaarbuiten.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contact met Alle spruiten naar buiten

Wil je meer weten over mij, mijn website of wil je een leuke samenwerking aan gaan?
Neem dan vooral even contact met mij op via info@maudgeniet.nl of vul onderstaand formulier in.

Comments are closed.